COCKTAILCATERING DOOR Flying cocktails!

Wat is een feest zonder heerlijke cocktails en/of gin tonics?! Onze cocktailshakers bereiden de lekkerste drankjes met verse ingrediënten en A-merkdranken. Op elke locatie, waar jij maar wilt. Omdat wij een bijdrage willen leveren aan een schonere wereld zijn wij sinds 2018 gestopt met plastic rietjes! Wij serveren standaard papier en/of bamboe op aanvraag!


Dus wil je jouw event, borrel of bedrijfsfeest extra tof maken?

Boek een van onze verschillende stijlen cocktailbarren en geef je gasten, vrienden of collega's iets om over na te praten! 


SHAKE IT WITH A SMILE

Cocktailshakers voor een event
Onze cocktailshakers zorgen altijd voor spetterende cocktails van een cocktailkaart op maat, die wij samen met jou of voor jou samenstellen.

Is bijzonder niet speciaal genoeg voor jouw event? Kies dan voor een flairtender die met vliegende flessen, glazen en ijs cocktails shaket! Zie opties in het contactformulier.

Wij zorgen voor alles
Nodig je 06-42981007 uit op je feest, bruiloft of evenement, dan zullen je gasten daar ongetwijfeld nog lang over napraten. Laat het serveren van verrassende drankjes maar aan ons over. Jij hoeft niets te doen, alleen contact met ons op te nemen, voor de rest wordt gezorgd. Cocktailglaswerk van de hoogste kwaliteit, een kleine of grote of meerdere mobiele cocktailbarren, fruit en ijs: wij nemen alles mee voor een topavond. Of wil je een complete Gin Tonic bar met verschillende gins, tonics, garneringen en het juiste glaswerk? Ook dat hebben wij in huis. Met meer dan 15 verschillende barren in huis is er keuze in grote en stijl! Bel ons voor meer info of klik hieronder!

NEEM CONTACT MET ONS OP

KOSTELOOS EEN MENUKAART OP MAAT

Voor elke opdracht maken we kosteloos een menukaart op maat die aansluit bij jouw feest of evenement. Jouw naam of bedrijfslogo op het menu? Je lievelingscocktail laten serveren? Geen probleem!

Alcoholische en non-alcoholische cocktails
Op de gevarieerde cocktailkaart kan iedere gast wel een favoriet vinden. Zowel alcoholische als non-alcoholische cocktails behoren tot de standaardopties. De cocktailcatering is dus ook uitermate geschikt voor publiek jonger dan 18 jaar en zwangere dames! Vragen? Opmerkingen? We bespreken de opties graag met je.

Verschillende barmogelijkheden
Omdat geen enkel feest hetzelfde is, heb je de keuze uit meer dan 15 verschillende bars en is het zelfs mogelijk om de cocktails uit een unieke Volkswagen T1-bus te laten serveren! Dit is mogelijk in combinatie met koffie van Baristini. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk de foto’s.

Bediening ook uitbesteden?
Wil je de cocktails laten uitserveren? Naast cocktailshakers en flairtenders verzorgen we indien gewenst ook dames en heren voor de bediening van de cocktails.  Op basis van beschikbaarheid per dag.

SAMEN COCKTAILS SHAKEN?

COCKTAILS OP MAAT!

We doen niet aan standaardpakketten. Ieder evenement is anders en iedereen heeft andere wensen. Daarom gaan we graag met je om de tafel zitten om te bespreken:


• Wat voor evenement het is
• Wat je wensen en behoeften zijn
• Welke smaken favoriet zijn en met welke cocktails we jou blij kunnen maken

SPECIALE TARIEVEN VOOR GROEPEN EN EVENEMENTENBUREAUS

Voor groepen vanaf 20 personen en voor evenementenbureaus hanteren wij voordelige prijzen. Meer weten? Neem contact op of vraag een offerte aan.

DAT SMAAKT NAAR MEER