Flying Cocktails: flairtending, cocktailworkshops en -trainingen.

Flairtending: de perfecte mix van cocktailcreatie en entertainment

Zeg nou zelf, een cocktail smaakt toch nóg lekkerder als hij met veel spektakel voor je is bereid? Snelle flairmoves gecombineerd met A-merkdranken en verrassende finishing touches: jouw cocktail.

 

Onze flair bartenders zijn beter én leuker dan Tom Cruise

In 1988 maakte de hele wereld door de film Cocktail in één klap kennis met Brian Flanagan (Tom Cruise): ’s werelds bekendste flairtender. Flair bartending is niet nieuw, maar het blijft altijd leuk! We maken er een echte show van door te gooien met flessen, glazen en ijs om zo op spectaculaire wijze jouw cocktail te serveren.

Ik wil een offerte aanvragen

Kies je voor een cocktailshaker of flairtender?

flairshows & cocktails

Flying Cocktails biedt je de keuze om de cocktails te laten serveren door een professionele cocktailshaker óf een rasechte flairtender.

Eigenaar Rudy van den Brink werd onlangs 3e op het Nederlands Kampioenschap Flair en vormt samen met Dyon Seedorf de ‘Flairbrothers’. In de zomer van 2014 reden zij onder meer naar Monaco, St. Tropez, Cannes & Italië om flairshows te geven en cocktails te shaken met een grote bus en een eigen bar. Op de pagina film & foto vind je de aftermovie die ongetwijfeld een glimlach op je gezicht zal toveren. Helaas is dit duo samen niet meer beschikbaar maar onze solo flairtenders wel!

Flairtending; flair bartending, flairtender,  Kampen;
Flairtending; flairtender, Kampen